Zweedse massage

Ontspanning voor zowel lichaam als geest

Over Zweedse massage

Dé populairste, klassieke en eeuwenoude massage. Eén van de meest gebruikte massagevormen. De Zweedse massage is een combinatie van de oosterse filosofie en de westerse kennis van gezondheidszorg.

Helpt bij…
De Zweedse massage spitst zich voornamelijk toe op het ontspannen van het lichaam. Door deze basistechnieken toe te passen krijgt je lichaam het in een mum van tijd lekker warm en voel je je al heel snel heerlijk ontspannen en gewoonweg blij!

In een kort kennismakingsgesprek kan je mij vertellen wat jouw specifieke wensen of ongemakken zijn. Zo zal ik de massage volledig afstemmen op jouw noden.

Is deze Zweedse massage toch te basic voor jou? Of heb je meer specifieke ongemakken? Zoals menstruatieklachten, psychische ongemakken, problemen met de luchtwegen,… noem maar op. Bekijk dan zeker ook wat aromatherapie voor jou te bieden heeft.

Je gaat zonder twijfel opgeladen, ontladen en energiek de deur uit. Tot dan!

Kim

Even praktisch

Zweedse massage in massagesalon Olía te Lochristi

De massage zal zo’n 50 minuten duren.

De ruimte waarin de massage uitgevoerd zal worden heeft een minimum temperatuur van 23°. De mogelijkheid tot verduisteren en een rustig achtergrondmuziekje zijn zeker aan te raden, maar een geheel eigen keuze.

Betalen kan cash of met de bancontact app.

Heb je nog vragen of specifieke wensen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Tot snel!