Zwangerschapsmassage

Zorgen voor je kind begint bij zorgen voor jezelf​

Over zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap krijgt je lichaam heel wat te verduren. Het lichaam ontfermt zich enerzijds over de ontwikkeling van je kindje en bereidt zich voor op de bevalling. Het is zeker geen understatement om dit de meest ingrijpende gebeurtenis van het vrouwlijk lichaam te noemen.

Helpt bij…

Dit alles kan zich uiten in vermoeidheid, verzwakte spieren, spierkrampen, spataders, stress en hormonen die de pan uit swingen. Al deze mogelijke ongemakken kunnen verzacht worden door een ontspannende zwangerschapsmassage. Even een momentje van rust, waarbij je spieren kunnen ontspannen, geen stress, kortom me-time… Want zeg nu zelf, dat verdient elke mama in spe toch wel zeker?

Na een kort kennismakingsgesprek komen we al snel te weten wat jouw specifieke wensen of klachten zijn. Elke zwangerschap is namelijk anders. Wij bieden dan ook massage aan op maat. Een belangrijk verschil met de Zweedse massage is dat je op jouw zij zal liggen en gebruik kan maken van een zwangerschapskussen. Je hoeft dus zeker niet op jouw buik of rug te gaan liggen!

Het is dus zeker geen overbodige luxe om op tijd een rustpauze te nemen en jezelf en je kindje eens te verwennen! Inderdaad, de baby geniet mee! Wanneer jij relaxed bent heeft dit namelijk een positief effect op de baby. Het kan zelf goed zijn dat tijdens de massage je kindje beweegelijk wordt in je buik. “Dank je mama!”

Verwen je zwangere buik, jezelf én je baby

Kim

Even praktisch

Zwangerschaps massage in massagesalon Olía te Lochristi

De massage zal zo’n 50 minuten duren.

De ruimte waarin de massage uitgevoerd zal worden heeft een aangename temperatuur van minimum 25°. De mogelijkheid tot verduisteren en een rustig achtergrondmuziekje zijn zeker aan te raden, maar terug een geheel eigen keuze.

Betalen kan cash of met de bancontact app.

Heb je nog vragen of specifieke wensen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Tot snel!