Postnatale massage

Voel je goed in je vel lieve mama, jouw prachtig lichaam heeft zonet een klein wonder op de wereld gezet

Over postnatale massage

Allereerst, een hele dikke proficiat met het wondertje die je zonet op de wereld hebt bezet! Maar ook een dikke proficiat aan je lichaam!

Helpt bij…
Een bevalling kan je namelijk vergelijken met een marathon lopen. Men zegt wel eens dat je even lang nodig hebt om te “ontzwangeren” als de eigenlijke zwangerschap. Dus ook om te herstellen. Zes maanden tot zelfs een jaar ongeveer dus. Een postnatale massage kan je hier zeker bij helpen.

De postnatale massage heeft alle voordelen van een klassieke, Zweedse massage, maar gewoon nét dat ietsje meer. Op maat van jouw postnatale lichaam en ook van jou. Na een kort kennismakingsgesprek weet ik en kan ik werken op jouw specifieke klachten en ongemakken. Op basis van deze analyse stem ik mijn massage volledig af op jouw noden. Ook gebruik ik een herstellende huisgemaakte massage olie om huidoneffenheden zoals striemen en cellulitis te verlichten.

Wist je trouwens dat terug stilstaan bij jouw eigen lichaam, jezelf terug aanvaarden en verwennen ook zeker ten goede komt wanneer de baby blues om het hoekje loeren. Voel je goed in je vel lieve mama, dit prachtige lichaam heeft zonet een klein wonder op de wereld gezet.

De postnatale massage is mogelijk in combinatie met de babymassage.

Een hele dikke proficiat met het wondertje die je zonet op de wereld hebt bezet! Maar ook een dikke proficiat aan je lichaam!

Kim Coene
Baby Spa Olía

Even praktisch

Postnatale massage in massagesalon Olía te Lochristi

De massage zal zo’n 50 minuten duren.

De ruimte waarin de massage uitgevoerd zal worden heeft een minimum temperatuur van 25°. De mogelijkheid tot verduisteren en een rustig achtergrondmuziekje zijn zeker aan te raden, maar terug een geheel eigen keuze.

Betalen kan cash of met de bancontact app.

Heb je nog vragen of specifieke wensen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Tot snel!