Peuter- en kleutermassage

Speels, leerrijk, en op maat van jouw peuter of kleuter

Over peuter- en kleuter massage

De peuter- en kleutermassage is als het ware een vervolg op de babymassage, maar iets speelser en op maat van jouw stoere peuter of kleuter natuurlijk.

Helpt bij…
Ook wanneer jouw kindje nog geen ervaring heeft met bijvoorbeeld de babymassage is dit leuke vervolg zeker een aanrader!

Want vergis je niet, peuters en kinderen hebben zeker ook behoefte aan hun momentje van rust en ontspanning. Alleen hebben ze het zelf te druk met ontdekken, rondrazen, “ikke doen”, kattekwaad uithalen, brabbelen en zoveel meer. Daarom help ik graag om je kindje te ontspannen  door dit knuffelmomentje in te lassen.

Het verloop van de peuter- of kleutermassage zal deels afhangen van hoe rustig of speels jouw bengel is. Heb jij eerder een rustig kindje? Dan kan hij of zij gaan liggen en kunnen we een iets diepgaandere shantala- of babymassage toepassen.

Vindt jouw peutertje of kleutertje liggen maar saai? Dan geef ik de massage ook graag aan de hand van liedjes, versjes en spelletjes. Deze kriebelspelletjes zitten boordevol diertjes, cijfertjes en vormen die in de handgrepen verwerkt zitten. Jouw kindje kan leren en raden tijdens de massage.

Vraagt jouw kindje eerder een combinatie van de twee? Geen probleem, dan combineren we een rustige massage met enkele liedjes of versjes. Geen enkele peuter- of kleutermassage is hetzelfde en wij passen deze dan ook aan op het moment zelf. Maak je daar dus geen zorgen in. Geniet liever…van dit leuke, rustige en speelse moment!

Let op! Bij kindjes tussen de leeftijd van één en twee jaar is er echter geen garantie dat ze de massage toelaten. Dan proberen we uiteraard even maar dwingen doen we de kleintjes niet. Dat druist in tegen alles waar ik voor sta. Wanneer de massage geen succes is zal die toch aangerekend worden. Ik ga er dus van uit dat jij jouw kindje zelf goed genoeg kan inschatten.

Peuter- en kleutermassage biedt de nodige rust, geborgenheid en warmte die jouw kleine dreumes o zo nodig heeft.

Kim

Even praktisch

Peuter- of kleutermassage in massagesalon Olía te Lochristi

Betalen kan cash of met de bancontact app.

Heb je nog vragen of specifieke wensen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Tot snel!

Wat breng je mee?

  • Persoonlijke spullen zoals een knuffeltje of fopspeen
  • Comfortabele kledij

Waar zorgen wij voor?

  • Positioneringskussens
  • Massageolie
  • Etherische oliën (indien gewenst)
  • Handdoeken