Maderotherapie

Wandel zelfverzekerd buiten na een uurtje ontspanning

Over madero therapie

Maderotherapie is een bindweefselmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van anatomisch gevormde houten  instrumenten. Met die houten instrumenten rol ik werkelijk  over je huid/probleemzone. Het is een eeuwenoude techniek die afkomstig is uit Colombia.

Helpt bij…
Maderotherapie zal bovenop de voordelen van de klassieke Zweedse massage, bindweefsel versoepelen, cellulitis verminderen en lymfevocht afdrijven. Ook heel effectief dus voor de vermoeide benen tijdens de zwangerschap. Maderotherapie verbetert de contouren van elke vrouw en geeft je zelfvertrouwen een boost, bijvoorbeeld na je bevalling. De instrumenten en technieken worden aangepast aan je lichaam, wensen en noden. Voor een optimaal resultaat worden vijf tot tien sessies kort op elkaar aangeraden.

Tijdens de tweede madero sessie  zullen we samen een intake formulier invullen, je opmeten en een vochtafdrijvende packing aanbrengen. Op die manier kunnen we na vijf of tien sessies je progressie meten.

Tijdens de madero gelaatsverzorging worden anatomisch gevormde houten gezichtsinstrumenten gebruikt. In combinatie met de Greenline cosmetics producten. De relaxerende gelaatsmassage garandeert een verstevigend resultaat van de huid en reactiveert de productie van collageen en elastine. Het stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en verbetert de spiertonus. Het vermindert rimpels, acne en littekens.

Samen shapen we je terug in shape!

Kim

Even praktisch

Madero massage in massagesalon Olía te Lochristi

De massage zal zo’n 50 minuten duren.

De ruimte waarin de massage uitgevoerd zal worden heeft een minimum temperatuur van 23°. De mogelijkheid tot verduisteren en een rustig achtergrondmuziekje zijn zeker aan te raden, maar een geheel eigen keuze.

Betalen kan cash of met de bancontact app.

De massage kan éénmalig geboekt worden, vijf tot tien beurten zijn echter wel aan te raden voor een zichtbaar resultaat.

Wanneer je kiest voor meerdere behandelingen vullen we tijdens de tweede sessie een intakeformulier in en meten we jouw lichaam op. Op die manier kunnen we je progressie nauwkeurig opvolgen.

Tijdens de zwangerschap, of wanneer je bijvoorbeeld last hebt van spataders zal de massage langzaam opgebouwd worden en pas ik de instrumenten aan aan jouw lichaam.

We overlopen samen de zones die jij graag wil aanpakken.

Heb je nog vragen of specifieke wensen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Tot snel!