Aroma massage

Laat je onderdompelen in de wereld van de aromatherapie

Over aroma massage

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren werken in op het onderbewuste en brengen een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht.

Bij de aromamassage wordt de olie samengesteld aan de hand van jouw specifieke noden of klachten. Deze massage heeft hierdoor een diepere gepersonaliseerde werking tot gevolg.

Helpt bij…

Er wordt gebruik gemaakt van een basisolie waar aan 100% natuurzuivere etherische olie wordt toegevoegd. Deze oliën zijn een natuurlijke weldaad voor lichaam en geest en brengen deze in harmonie en balans.

Overigens is de aromamassage sterk vergelijkbaar met de Zweedse massage. Dezelfde technieken worden gebruikt maar de aanrakingen zijn lichter en minder gericht op de spieren.

Toch is de aromamassage eerder “the next level”. Het doel van de massage kan per persoon verschillen omdat deze bepaalt wordt door de samenstelling van de massageolie.

De aromamassage is één van mijn persoonlijke favorieten, omdat ik al het goede van de natuur kan bieden verwerkt in een massage en het een ware prikkeling is voor al je zintuigen!

Laat je volledig meevoeren door buitengewone geuren, dan dompel ik je graag onder in de wereld van de aromatherapie.

Kim

Even praktisch

Aroma massage in massagesalon Olía te Lochristi

Tijdens een kort kennismakingsgesprek bespreken we jouw specifieke wensen, klachten of noden. Zo creëren we een behandeling op jouw maat. 

De massage zal zo’n 50 minuten duren.

De ruimte waarin de massage uitgevoerd zal worden heeft een minimum temperatuur van 25°. De mogelijkheid tot verduisteren en een rustig achtergrondmuziekje zijn zeker aan te raden, maar terug een geheel eigen keuze.

Het is zeker aan te raden om bij een boeking van de aroma massage als opmerking te noteren wat u verwacht van de massage of op welke klacht u graag dieper zou ingaan. Zo kan ik uw persoonlijke olie samenstellen!

Betalen kan cash of met de bancontact app.

Heb je nog vragen of specifieke wensen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Tot snel!